Main content

Wilgenwende - Fase Wilgenweide

Dordrecht

FASE WILGENWEIDE: 2/1-KAPWONINGEN
INFORMEER SNEL NAAR BESCHIKBARE BOUWNUMMERS!

Wilgenweide is gelegen aan het park gesitueerd aan de Wieldrechtse Zeedijk. Het deelplan bestaat uit een totaal van 38 woningen verdeeld over een aantal rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Alle eerste lijnvoorzieningen zijn te vinden in de naastgelegen wijk Sterrenburg (winkelcentrum scholen). U bent ook snel op de N3 welke u de mogelijkheid geeft zowel de A15 als de A16 snel te kunnen bereiken.

Op fietsafstand van een stad met een aangenaam historisch centrum. Naast sportvelden. Vlakbij een uitvalsweg waardoor u in korte tijd in Rotterdam, in het bourgondische Brabant of aan de rustige Zeeuwse kusten bent. Waar kan dat nog, in Nederland?

Natúúrlijk gaat u zich thuisvoelen in Wilgenwende. De nieuwe wijk Wilgenwende maakt het allemaal waar. Aan de zuidkant van Dordrecht heten we u welkom in een aangename woonomgeving. De opzet van de nieuwe wijk en de jaren 30-stijl van de woningen passen helemaal in de landelijke omgeving. Bomenlanen en een prachtig park zijn aangename rustpunten. Spelende kinderen hebben voorrang op het verkeer. En in de naastgelegen wijk Sterrenburg vindt u alles wat u nodig hebt: een winkelcentrum, fitnessmogelijkheden en een sporthal, medische voorzieningen en een bibliotheek.

Natúúrlijk kunt u het riet horen ruizen. De naam Wilgenwende verwijst naar een waterstroompje dat veel voorkomt in Nationaal Park De Biesbosch en welke ook zal worden aangelegd binnen het project. Langs de oever van deze waterloop en in de brede ecologische zone komen waterplanten, wilgen, riet en kruidenrijk gras.

En: natúúrlijk heeft u alle keuze uit aantrekkelijke woningen. Wilgenwende wordt in fasen gebouwd. Diverse fasen zijn inmiddels gebouwd en opgeleverd. In totaal komen er 600 woningen, in verschillende typen en prijsklassen. Natuurlijk wonen in Wilgenwende. Wat wilt u nog meer?

De informatie, welke op dit moment beschikbaar is van de toekomstige woningen, is te vinden op de projectwebsite.

Interesse gewekt? Mocht u na het doornemen van deze documenten geinteresseerd zijn in dit deelproject, dan kunt u uw interesse kenbaar maken door ons een e-mail te sturen met de voorkeuren voor bepaalde bouwnummers. Vervolgens kunnen we bekijken of er wellicht 1 van de aangegeven bouwnummers voor u beschikbaar is. Zo niet, dan plaatsen wij u uiteraard op de reservelijst, zodat wij u kunnen benaderen zodra er een bouwnummer beschikbaar komt.