Main content

Wilgenwende - Fase Wilgenhof

Dordrecht

100% VERKOCHT!

**100% VERKOCHT! **

Het wachten waard: Wilgenhof, de groene finale van Wilgenwende
Is de uitdrukking niet: het lekkerste voor het laatst bewaren? Precies. Met de afronding in Wilgenhof komt Wilgenwende de fijnproevers onder de woningkopers tegemoet. Niet alleen door de ligging aan de rand, daar waar Wilgenwende wordt omringd door het groen van het park. Maar vooral door de afwisselende opzet.

Drie architectenbureaus zijn ingeschakeld voor de vormgeving van de in totaal 77 woningen. Met hofwoningen, vrijstaande en halfvrijstaande woningen en rijwoningen is de diversiteit in woningtypen groot. En kijk ook eens naar de plattegrond van Wilgenhof: kleine rijtjes woningen aan straatjes die speels zijn verdeeld over het plan.

Buiten wonen binnen bereik van de stad Met Wilgenhof krijgt een bijzonder nieuwbouwproject een passend slot. Bijzonder, omdat Wilgenwende een wijk is waar het lijkt alsof u buiten woont. Een wijk waar de natuur z’n gang kan gaan. Waar elk deelplan - zéker Wilgenhof - dezelfde royale invulling heeft meegekregen. En waar het voor spelende kinderen moet voelen alsof de auto bijna niet bestaat.

Duurzaam wonen in Wilgenhof Woningen zijn er berekend op de toekomst, met een EPC die bijna nul is: 0,25. Dat staat voor maximale duurzaamheid, want uw nieuwe woning in Wilgenhof wordt gasloos. Elke woning beschikt er over een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Zo blijft ook in de toekomst de energienota vriendelijk.

De finale van Wilgenwende Wilgenhof is écht de finale van Wilgenwende. Ongetwijfeld een laatste kans voor iedereen die er kan en wil wonen. Het is het wachten waard geweest, maar twijfel niet te lang. Een volgende fase komt er niet meer. Een plan met zoveel diversiteit op zo’n locatie bij Dordt in ieder geval.