Main content

Wilgenwende - Fase Molenzigt

Dordrecht

100% VERKOCHT!

Molenzigt gaat verder waar de ontwikkeling van Wilgenwende is gebleven: bij ruime woningen in een decor met veel groen. Een deel van de woningen ligt aan een heuse laan: de Molenzigtlaan, die met een veelheid aan bomen die naam eer aan gaat doen. Andere woningen liggen aan de buitenplaats, een groen hart in het midden. En ook daar ervaart u het gevoel van ‘buiten wonen’ maximaal. Het is zo’n wijk waar kinderen graag opgroeien. Die vinden het hier geweldig wonen met veel speelruimte op brede stoepen en het speelterreintje in de wijk!

Opvallend aan dit deelplan is de diversiteit aan woningtypen. Lugten Malschaert Architecten ontwierp de 72 woningen in twee uitvoeringen: Forest en Campagne. Voor Forest was de beroemde Amerikaanse architect Franklin Lloyd Wright de inspiratiebron, de Campagne-woningen doen weer Frans aan met hun landelijke look. Binnen elke uitvoering kiest u weer uit verschillende typen. De ene keer ietsje groter. De andere keer met een dakkapel of met een hoekligging. Per type is dan ook vaak de zonligging weer anders. Zo koopt u eigenlijk een woning die optimaal aan uw wensen beantwoordt.

Niet alleen nu, maar ook later. Want natuurlijk is er ook aan de toekomst gedacht. De woningen hebben een heel scherpe EPC, de maatstaf voor energiezuinigheid. Met slechts 0,25 is uw woning straks nagenoeg energieneutraal! Plezierig is ook dat er geen bijkomende kosten meer zijn. Zowel de keuken als de badkamer worden compleet opgeleverd