Main content

Wilgenwende - Fase Louisa's Weelde

Dordrecht

100% VERKOCHT!

Wonen tussen Suikerbiet en Sushi
Wil je ’s-ochtends wakker worden met het geluid van fluitende vogels en ruisende bomen? Verlang je naar een plek met de perfecte balans tussen stad en polder? Aan de zuidkant van Dordrecht, grenzend aan de Wieldrechtse Zeedijk en de achterliggende Louisapolder, komt een bijzonder landelijk gelegen plek om te wonen: Louisa’s Weelde. Hier waan je je midden in een landschap van boomgaarden, knotwilgen, iepenlaantjes, grienden, bruggetjes en slootjes. En de dynamische binnenstad ligt op steenworp afstand. In Louisa’s Weelde pluk je de vruchten van twee werelden. Enerzijds de sereniteit van dorpse sfeer met weidse polders (suikerbiet) en anderzijds de dynamische stad vol karakter en kleur (sushi).

Variatie aan woningtypes Als bewoner van Louisa’s Weelde hou je van de stad Dordrecht, maar wil je graag ‘buiten’ wonen middenin het polderlandschap grenzend aan de Dordtse Biesbosch. Je kiest voor Louisa's Weelde vanwege de ruime kavelopzet en de variatie aan woningtypes. Mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Erfafscheidingen worden standaard vanuit de bouw geplaatst en geven direct een groene uitstraling.

Wonen in een boomgaard?
Op deze locaties hebben we de volgende woningtypes;
- Dwarskapwoning
- Langskapwoning
- Schuurwoning (inmiddels verkocht)
- Twee-onder-een-kapwoning (inmiddels verkocht)

Materialen en detaillering
Het materiaalgebruik en de detaillering van de woningen moet passend zijn bij het omliggende landschap. Kunststofkozijnen zijn bijvoorbeeld niet toegestaan. Voor de daken van de woningen worden alleen natuurlijke materialen gebruikt. Dakramen en dakranden zijn geïntegreerd in het dakvlak. Zonnecollectoren en -panelen zijn geïntegreerd in het dakvlak. De gevels bestaan uit metselwerk, hout en keimwerk.
Alle woningen zijn aardgasvrij en hebben een eigen warmtepomp voor verwarmen in de winter en koelen in de zomer.
De bouw is inmiddels gestart. Prognose oplevering 1e kwartaal 2024.

**Meer informatie is in te zien op de projectwebsite of neem contact met ons op. **