Main content

De Tuinen van Krispijn

Dordrecht

De verkoop "bij inschrijving" is gestart
De inschrijfperiode loopt tot en met woensdag 15 juli 2020

De Tuinen van Krispijn - 1

De ontwikkeling van Krispijn gaat verder!
Nu de laatste woning van ‘De Bloei van Krispijn’ is opgeleverd, gaan we verder met ‘De Tuinen van Krispijn’. De nieuwe fase bestaat uit 51 ruime en duurzame eengezinswoningen met een uitstekende ligging. Het centrum is slechts tien minuten fietsen en alle stedelijke voorzieningen liggen binnen handbereik. De Tuinen van Krispijn kent een bijzonder groen thema met veel klimaatadaptieve toepassingen en lage woonlasten. Bovendien heeft iedere woning een ruime en zonnige tuin. Heerlijk voor de kinderen of een zomerse BBQ avond!

Schrijf u snel in!! Is uw interesse gewekt? als geinteresseerde en geeft vervolgens binnen uw eigen account uw voorkeurswoningen aan!**

Stap 1: Maak een account aan

Stap 2: Nadat je het formulier hebt ingevuld en op "registreer" hebt geklikt ontvang je een verificatie e-mail op het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in deze e-mail om je account te activeren.

Stap 3: Je bent nu ingelogd binnen jouw persoonlijke account. Klik op "digitaal inschrijfformulier", deze is te vinden aan de linkerkant van het menu.

Stap 4: Vul alle gegevens in en onderteken het digitale inschrijfformulier om je inschrijving te voltooien.

Heb je al een account aangemaakt? Dan kun je vanaf nu, binnen jouw account, digitaal inschrijven voor je voorkeurswoningen. Klik hier om in te loggen.

Let op! De eerste inschrijfperiode loopt tot woensdag 15 juli 23.59 uur.
Inschrijvingen na deze tijd worden op de reservelijst geplaatst.