Main content

De Stadswerven - Wervenkade

Dordrecht

100% VERKOCHT!

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBAARHEID!

Wonen op de mooiste plek in Dordrecht met alles binnen handbereik, dat is wonen in het nieuwe Stadswerven. Dit gebied met rijke historie wordt getransformeerd tot een uniek woongebied waar wonen, uitgaan en werken samen komen. Op deze plek ontwikkelt Bemog Projektontwikkeling een rijk gevarieerd woonplan met appartementen, penthouses, kade- en parkwoningen van ca. 55 tot en met 280 m2.

Het groene binnenhof, het bijzondere ecologische park aan de oever en het alom aanwezige zicht op het water maakt Wervenkade dé nieuwe woonoase van Zuid-Holland. Op nog geen 15 minuten loopafstand bent u in het historische centrum van Dordrecht en met de waterbus voor de deur bent u zo in het naastgelegen Papendrecht én Rotterdam.

Een prachtig woongebouw met privé-parkeerplaats, 41 luxe nieuwbouwappartementen en 22 ruime Kade-, Park- en Merwedewoningen met uitzicht over de Merwede en gelegen aan het groene binnenhof. Het exclusieve woonplan Wervenkade biedt volop wonen in alle rust zoals u dat zelf voor ogen heeft. De zeer ruime terrassen, luxueuze keuken, energie neutrale installaties en afwerking met hoogwaardige materialen maken uw woning de perfecte investering voor nu en in de toekomst.

Alle woningplattegronden en gevelimpressies staan voor u klaar op de website, alsmede de definitieve verkoopprijzen.

Schrijf u dus in voor uw favoriete bouwnummers op de projectwebsite!