Main content

De Stadswerven - Fase The Yard

Dordrecht

100% VERKOCHT!

Welkom in The Yard!
Vroeger was het een scheepswerf, iets waar de stad Dordrecht bekend om was. De werf verdween, woningen keren ervoor terug. Woningen op een plek waar het karakter van toen hand in hand gaat met het woonplezier, het comfort en de duurzaamheid van nu.

Welkom in een fraai groen binnenhof met een carré van woningen, omringd door de Maasstraat, de Werf van Schouten en de Werf van Gips. De architectuur knipoogt naar het rijke verleden van het gebied.

The Yard telt twee appartementengebouwen, met respectievelijk 25 en 9 appartementen, en nog eens 6 stads- en 4 havenwoningen. Daarmee is The Yard straks een plek voor iedereen. Het is een woongebied waar gezinnen kinderen graag zien opgroeien, en waar stellen de gezelligheid van het Dordtse centrum dichtbij hebben. En een plek waar ouderen het comfort van een appartement op waarde weten te schatten.

Het binnenhof, een extra tuin The Yard heeft als blikvanger ondermeer een groot groen binnenhof. Dit binnenhof is een (extra) tuin voor alle bewoners van The Yard. Het hof gaat ook ruimte bieden aan de halfverdiepte dubbellaagse garage. Door de ruimtelijke opzet en het gebruik van diverse beplanting, is het een duidelijk vierseizoenen binnenhof. Een groen trefpunt gedurende het gehele jaar.