Main content

De Stadswerven - Fase Het Wantij

Dordrecht

VOORAANKONDIGING!
BINNENKORT START DE VERKOOP!

Nieuwe ontwikkelingen op de punt van Stadswerven.

De ontwikkeling van nieuwe woningen op Stadswerven staat niet stil. Op dit moment wordt volop gewerkt aan de verdere ontwikkeling van 'de punt’ van Stadswerven, vlakbij de nieuwe Prins Claus brug. In dit deelplan bevinden zich drie gebouwen, vanaf de Maasstraat en Werf van de Biesboschstraat gezien, kijkend richting het centrum van Dordt, is het linker gebouw als eerste aan de beurt. Dit markante gebouw omvat straks een divers aanbod van appartementen en stadswoningen. De twee andere gebouwen komen in een latere fase van de ontwikkeling aan bod.

Appartementen en stadswoningen
De 48 appartementen zijn gelegen aan het water van het Wantij, op de hoek met de Werf van Schoutenstraat, of aan het toekomstige plein. Volop keuze met mooie uitzichten over het water en/of de stad en een gunstige zonoriëntatie. Aan de andere zijde van het gebouw, aan de Werf van Schouten en Biesboschstraat komen 12 stadswoningen met drie woonlagen. In het binnengebied van het gebouw wordt een fraaie groene daktuin aangelegd. Hieronder komt een overdekte parkeergarage. Voor elke woning is een stallingsplek in deze garage inclusief, net als een externe berging.

Interesse?
Mocht u interesse hebben in de verdere ontwikkeling van deze fase en het woningaanbod, dan horen wij graag naar welk(e) woningtype(n) uw voorkeur uitgaat. U kunt dit aangeven door het invullen van het interesseformulier op de projectwebsite. U wordt (na inschrijving) rechtstreeks vanuit de ontwikkelaar op de hoogte gebracht bij "start verkoop".