Main content

De Stadswerven - Fase Het Wantij

Dordrecht

ER ZIJN NOG BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!!

ER ZIJN NOG BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!!

Wonen op de punt van het mooiste stukje Dordt

Stadswerven krijgt steeds meer vorm. Maar het mooiste moet nog komen: de ontwikkeling van de punt. Hier, op de kop van Stadswerven, is Het Wantij het eerste project van een drieluik. Een schitterend project van 48 appartementen en 12 stadswoningen, gelegen aan het water.

Ooit was deze locatie het domein van scheepsbouwers en fabrieksarbeiders. De scheepswerven gaven de stad aanzien. Net zoals Stadswerven Dordt weer allure geeft. Nu als eigentijdse locatie om te wonen, maar nog altijd met diezelfde historische sfeer. Stadswerven voelt stoer, onverzettelijk, robuust. Met het project Het Wantij lijkt het alsof de geschiedenis zich weer herhaalt. Het appartementengebouw aan het water, met z’n rood antraciet, licht glanzende steen, refereert naar de wereld van pakhuizen en havengebouwen en dezelfde kleurstelling heeft als het basalt talud. Straks volgepakt met woonplezier.

Appartementen en stadswoningen
De 48 appartementen zijn gelegen aan het water van het Wantij, op de hoek met de Werf van Schoutenstraat, of aan het toekomstige plein. Volop keuze met mooie uitzichten over het water en/of de stad en een gunstige zonoriëntatie. Aan de andere zijde van het gebouw, aan de Werf van Schouten en Biesboschstraat komen 12 stadswoningen met drie woonlagen. In het binnengebied van het gebouw wordt een fraaie groene daktuin aangelegd. Hieronder komt een overdekte parkeergarage. Voor elke woning is een stallingsplek in deze garage inclusief, net als een externe berging.

  • Koopsommen appartementen (88 tot 130 m2) vanaf € 540.000,- V.O.N.;
  • Koopsommen stadswoningen (131 tot 135 m2) vanaf € 548.000,- V.O.N.;
  • Parkeerplaats en berging in de parkeergarage;
  • Alle woningenzijn inclusief luxe keuken- en badkamer;
  • Extra grote terrassen en extra grote tuinen;
  • Beschutte groene binnentuin voor bewoners;
  • Energielabel A++ en A+++

Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord.