Main content

De Bloei van Krispijn

Dordrecht

Start verkoop: 14 april 2018 tussen 11.00 en 14.00 uur in het informatiecentrum aan de Patersweg 53 te Dordrecht (tegenover de bouwlocatie)!

Patersweg 1

Krispijn in Dordrecht gaat helemaal opbloeien. Want aan de Patersweg komt nieuwbouwproject De Bloei van Krispijn met o.a. 38 royale koopwoningen (5 slaapkamers!).

Niet alleen de wijk gaat opbloeien maar ook alle nieuwe bewoners. Zo zijn de koopwoningen fraaie, duurzame huizen met drie etages en een grote zonnige tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Andere grote voordelen: de groene binnenhoven worden gemeenschappelijk eigendom en bieden ook voldoende privé- en bezoekers parkeerplaatsen. In elk hof komt er bovendien een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Ook de ligging en de bereikbaarheid van de Bloei van Krispijn zijn ideaal: diverse school- en sportfaciliteiten en winkels zijn dicht in de buurt. En met de fiets bent u in 5 minuten in het gezellige centrum van Dordrecht. Binnenkort gaan we u meer kleurrijk nieuws vertellen over de Bloei van Krispijn en over de royale en energiezuinige koopwoningen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden inzake dit project?
Schrijf u zich dan alvast in op de website
Dan houden we u van de ontwikkelingen (definitieve prijzen, start verkoop, etc.) op de hoogte!