Main content

Amstelwijck Park - FASE 4C

Dordrecht

INFORMEER NAAR BESCHIKBARE BOUWNUMMERS!

Op zoek naar een eengezinshuis die je naar eigen smaak kunt samenstellen? Zoek niet langer! In Amstelwijck Park worden de laatste 34 eengezinshuizen aangeboden. Deze huizen zijn ruim opgezet waardoor er ruimte is voor het hele gezin. Standaard zijn ze voorzien van 3 grote slaap-/ werkkamers, daarnaast zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden.

Stel jouw droomhuis vast samen
Bij de huizen van Amstelwijck Park zijn de optiemogelijkheden talloos. Hoe fijn is dat?! De configurator staat nu online. Dit betekent dat jij jouw droomhuis kan gaan samenstellen!

Hoe werkt het?
Kies een huis en ga vervolgens aan de slag met de uitbreidingen en overige opties. Je kiest uit allerlei opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jouw budget en wensen. Je doorloopt stap-voor-stap alle standaard meer- en minderwerkmogelijkheden. Zodra je alle stappen hebt doorlopen, krijg je een overzicht van alle gekozen opties. Zo zie je precies wat jouw gewenste nieuwbouwhuis gaat kosten. Ben je tevreden? Sla dan het huis op en download de tekeningen.

Fase 4
• 34 eengezinshuizen
• Woonoppervlakte vanaf 129 tot 142 m²
• Energielabel A+++
• Verschillende breedtes (beukmaat 5,4, 5,7 en 6 m)
• Grote woonkamer mét open (woon)keuken.
• Standaard 3 slaapkamers mét uitbreidingsmogelijkheid.
• Inclusief royale en moderne badkamer en toiletruimte.
• Realiseer jouw droomhuis door de vele ruwbouwopties.
Ben jij benieuwd hoe de huizen eruit komen te zien? Wij hebben vergelijkbare huizen in fase 1 gerealiseerd. Ga gerust langs in de woonwijk en bekijk de prachtige luxe huizen.

Amstelwijck Park
Het groen verwelkomt je met open armen in deze nieuwe woonwijk. De parkjes met wandelpaden en natuurlijke speelvoorzieningen nodigen je uit om hier te verblijven en geven je een permanent vakantiegevoel! Ook in huis wordt het heerlijk vertoeven. Hier worden diverse typen huizen gerealiseerd en ze zijn allen energiezuinig! Kortom groen vanbinnen en vanbuiten…