Main content

Amstelwijck Park - APPARTEMENTEN

Dordrecht

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBARE BOUWNUMMERS!
OPEN DAG: zaterdag 23 oktober 2021 tussen 11.00 - 13.00 uur in het informatiecentrum

INTERESSE?
U KUNT TELEFONISCH CONTACT MET ONS OPNEMEN OM DE BESCHIKBARE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN!

OPEN DAG!
Op zaterdag 23 oktober 2021 wordt er tussen 11.00-13.00 uur een open dag georganiseerd in het informatiecentrum van Amstelwijck Park (Laan van Londen 1800 Dordrecht). Het verkoopteam is dan aanwezig om je meer te vertellen over de appartementen en je kunt de nieuwe maquette bewonderen. Daarnaast ervaar je op de locatie gelijk het Amstelwijck gevoel.

Ben je op zoek naar een modern en nieuw appartement in de Randstad? Hecht je veel waarde aan contact met je buren en wil je liever niet in een groot appartementencomplex wonen? Dan is 1 van de 19 appartementen van Amstelwijck Park zeer geschikt voor jou!

Zie jij jezelf al wonen in één van de appartementen van Amstelwijck Park? Vanaf nu is de verkoopdocumentatie te downloaden via de projectwebsite. Download de brochure, bekijk de prijslijst en kies jouw favoriete bouwnummer(s).

Kenmerken appartementen: - Woonoppervlakte ca. 82 tot 93 m².
- 4 verdiepingen.
- Heerlijk zonnige tuin of balkon op het zuiden.
- Grote en lichte woonkamer en woonkeuken.
- 2 of 3 ruime slaap-/werkkamers.
- Moderne badkamer en toiletruimte.
- Inpandige bergruimte voorzien van wasmachineaansluiting.
- Fietsenberging op de begane grond.
- Maak gebruik van de gezamenlijke groene achtertuin op het zuiden!

Gezamenlijke tuin
Uniek aan dit complex is dat er een gezamenlijke tuin op het zuiden wordt gerealiseerd, compleet met een groene inrichting. Zo heb je naast je eigen tuin/balkon ook nog toegang tot de gezamenlijke tuin. Hier is voldoende ruimte om je buren te ontmoeten of om gezellig met vrienden/familie in de tuin of onder de overkapping te zitten.