Main content

OZP DIRECT, besparen op de verkoopkosten

Zelf verkopen in 5 stappen

Om kosten te besparen zelf een aantal zaken in het verkoopproces uitvoeren, maar wel met de professionele ondersteuning van OZP Makelaars voor een optimaal resultaat.

OZP Direct 2019

1/ Eerste gesprek bij u thuis

Na een gedegen vooronderzoek en tijdens de opname ter plaatse bespreken wij met u de waarde van de woning. Rekening houdend met uw persoonlijke situatie en wensen bespreken wij de verkoopstrategie met u.

2/ Verkoop klaar maken van uw huis

Wij laten een professionele fotograaf een uitgebreide fotoreportage van uw woning maken, inclusief plattegronden en NEN berekening. De beste foto’s worden door ons geselecteerd en verwerkt in de verkoopbrochure. U levert zelf een wervende introductietekst van maximaal 10 regels over uw woning aan. De door ons samengestelde brochure leggen wij aan u voor voordat deze op internet (www.funda.nl en www.ozp-makelaars.nl) wordt geplaatst.

Ook een te-koop-bord behoort tot de mogelijkheden en plaatsen wij in overleg met u. Na plaatsing op www.funda.nl en www.ozp-makelaars.nl site wordt op professionele wijze Facebook ingezet.

3/ Bezichtigingen

Wanneer de kandidaten zich melden, geven wij hun gegevens per mail aan u door zodat u zelf een afspraak met de kijkers kunt maken op tijden die de kijkers en u het beste uitkomen. De bezichtigingen doet u vervolgens zelf.

4/ Onderhandelingen

Biedingen op uw woning behandelt u eveneens zelf. Indien gewenst adviseren wij u graag, maar u bepaalt natuurlijk uiteindelijk zelf of u wel of niet akkoord gaat met een koopvoorstel.

5/ Contract en juridische afhandeling

Alles wat is afgesproken tussen u en de koper legt u vast op een inventarisatie-formulier en wordt vervolgens door ons in de koopovereenkomst verwerkt. Wij verzorgen de ondertekening en verzending naar de notaris van de koopovereenkomst. Tenslotte bewaken wij de voortgang van de gemaakte afspraken en zorgen voor een meterstanden- en inspectieformulier dat u kunt gebruiken op de dag van de oplevering van uw woning.