Main content

OZP Aankoop, professionele begeleiding bij de grootste aankoop van uw leven

Aankopen in 4 stappen

Wij helpen u met het vinden van die ene woning die bij u past zowel persoonlijk als financieel.

OZP aankoop 2019

1/ De klik

Wij leggen uit wat wij doen en we kijken naar de haalbaarheid. Dit is ook het moment voor de “klik”. De klik is onmisbaar: U staat immers op het punt een professionele adviseur in te schakelen om u bij te staan bij waarschijnlijk de grootste aankoop van uw leven. Bij verkoop van de eigen woning door ons is in veel gevallen de kennismaking en toelichting op het aankooptraject reeds geweest en is de klik natuurlijk reeds aanwezig.

2/ Inventarisatie van de woonwensen en financieel advies

Wat zijn uw wensen, maar vooral ook uw eisen voor een nieuwe woning en hoe kunt u deze woningen vinden? Aan de hand van uw eisen en wensen kunnen wij ook gelijk voor u een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur verzorgen om uw financiele plaatje inzichtelijk te maken.

3/ Bezichtiging met ‘een extra paar ogen’

U heeft een woning gevonden en zelf al een keer van binnen gekeken en bent serieus enthousiast. U neemt contact met ons op en wij gaan direct aan de slag. We maken een afspraak voor een tweede bezichtiging waarbij wij samen met u nog een keer de woning bekijken. Indien nodig vragen we al (direct) vóór de tweede bezichtiging een optie.

Wij komen voorbereid naar de bezichtiging en hebben reeds zaken zoals de waarde, de omgeving, de buurt en de ontwikkelingen en transacties van soortgelijke woningen onderzocht. Na de bezichtigingen bespreken wij het totaalplaatje van de woning met u en de eventuele vervolgstappen, zoals een bouwkundige keuring of het eerste bod met de te maken voorbehouden.

4/ De woning is gekocht en nu de juiste afhandeling

Mocht de onderhandeling het gewenste resultaat hebben en er is overeenstemming over de scherpste prijs en beste voorwaarden voor u, dan zorgen wij ervoor dat deze afspraken op papier komen en door alle partijen worden nageleefd. Wij blijven daarbij uw aanspreekpunt tot en met de oplevering en eindinspectie van de woning en de eigendomsoverdracht bij de notaris.